Limonadeboden

En opkvikkende pause i hverdagen

Limonadeboden

sælger ikke limonade, men viser hvor let det er at starte en virksomhed

“If life gives you lemons – make a lemonade stand”. Nu om dage kræver det at du er tilmeldt smiley-ordningen, tager imod Dankort, har et tiende-gratis-kort, bogfører korrekt, og er synlig på nettet.
Med den rette viden kan alt dette klares på én dag, og så er livet igen lige så enkelt som da man lavede en limonadebod for 50 år siden.
Hvis du ikke er limonadenørd, men arkitekt, designer, revisor eller vinduespudser er det lige så enkelt.
Rebel inc. har fokus på de mindste startup’s, der ikke har budget til en grafisk designer og en virksomhedskonsulent. For omkring 4.000,- er du igang.
Intet er for småt, selv en loppemarkedsbod eller salg af hjemmelavede nisser i december kan bruge en opdatering.
Intet er for stort; FN og Novo Nordisk er også imellem mine kunder.
Intet er for langt væk eller for langt ude. Jeg har kunder fra Nuuk, i Polarhavet, til Noumea, i Stillehavet. Jeg har kunder fra menighedsrådet i Karrebæksminde til en sexshop i Lyngby.
Ring til mig på 31 50 20 15 og fortæl mig hvad du drømmer om, så kan vi tage en uforpligtende snak om hvad du får brug for, og hvor billigt du kan slippe.
Rebel inc. er for dem der er parate til at lugte lidt af spånplader og panik, men også for dem der har brug for at blive holdt i hånden hele vejen igennem processen.

Rebel inc. handler om alt det du kan udrette ved at tænke ud af boblen.

Uden at tømme børnenes sparegris kan du få en super fedt designet hjemmeside, visitkort, lasergraverede skilte, og alt det andet du behøver for at styrke din virksomhed eller personlige branding.

Med den rigtige teknik og service kan du skabe en ny virksomhed med webshop og kortterminal, direkte import og leveranceservice…
Top professionelt, selv uden et budget.

Rebel inc. er for dem der ellers ikke ville gå til en grafisk designer eller virksomhedskonsulent, fordi budgettet ikke helt er dér…

Siden Rebel business handler om at starte virksomhed, festival eller forening.

Siden Rebel design handler om grafisk design, fra hjemmesider til emaljeskilte og tatoveringer.

På siden Propaganda kan du finde videoer, PDF’er m.m. som kan give dig mere viden og inspiration.

God fornøjelse


Hasse “Hassan” Sørensen

En del af Rebel inc. · Spångatan 7B · 211 44 Malmö · +46 72 530 65 34 · hej@rebelinc.se